Laivojen kansipäällyste- ja massausasiantuntijasi - Siuntiosta koko Suomeen ja maailmalle!

Meillä on vuosikymmenten kokemus laivojen kansipäällyste- ja massaustöistä. Toimipaikkamme sijaitsee Siuntiossa, mutta toimitamme lattiapäällysteet eri kohteisiin niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.Olemme hoitaneet laivojen kansipäällyste- ja massausurakoita mm. Shanghaissa sekä ympäri maailman erilaisiin risteily- ja rahtialuksiin. Laivateollisuuden asiakkaitamme ovat olleet esimerkiksi Royal Caribbean International, Tallink, Silja Line sekä Viking Line.Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani laivateollisuuden lattiapinnoiteprojektiisi. 

Tutustu meihin myös osoitteessa www.torginol.fi

Torginol-kansipäällyste ja lattiamassaus laivoissa

Torginol on erittäin laadukas, turvallinen ja monipuolinen lattiamateriaali laivojen kansipäällyste- ja massauskäyttöön. Ammattilaistemme asentamana se soveltuu hyvin erilaisiin käyttökohteisiin, laivoissa esimerkiksi keittiöihin ja muonavarastoihin, miehistötiloihin, baareihin, penttereihin ja diskoihin.
Laivoissa käyttöalueita ovat esimerkiksi:
  • Laivankansipäällysteet (ohut- ja paksukerrosmassaukset)
  • Epoksilaatoitus- ja saumausmassat
  • Sisä- ja ulkokansimassaukset
Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä paras ratkaisu sinun projektiisi!

Paras lopputulos laadukkailla materiaaleilla ja huolellisella työllä 

Kehitämme ja testaamme tuotteitamme ja prosessejamme jatkuvasti, sillä haluamme aina taata asiakkaillemme parhaan laadun uusimmilla materiaaleilla ja tekniikoilla. Vakiotesteihimme kuuluvat hygieniatestaus, liukkaus- ja kitkatestit, palotestaus (liekin leviäminen ja savun myrkyllisyys), kemikaalikestävyys, sekä veto- puristus- ja taivutuslujuus. Tuotteillamme on myös MED-sertifiointi (Marine Equipment Directive 96/98 EC).


Alla esimerkkejä laadukkaista tuotteistamme:

  • Torginol Lecaplast kansimassa - keittiöihin, muonavarastoihin, penttereihin ja alueille joilla tarvitaan lattiankallistuksia.
  • XB-Topcoat kansimassa - keittiöihin, muonavarastoihin, penttereihin ja alueille joilla tarvitaan lattiankallistuksia, Torginol Lecaplast pintamassana, sekä ulkokansille myös suoraan teräksen päälle.
  • Epox-Torginol saumaus- ja laatoitusmassat - kun laattalattialta haetaan todellista lujuutta ja vesitiiviyttä, esim. keittiöt ja uima-altaat.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu myös www.torginol.fi

Soita  010 843 9200